reklama

Kim Čong-un si údajně vybírá dívky mladší než 13 let, které jsou odváděny přímo z vyučování vojáky. Pak je jim řečeno, že jestli o něčem z toho, co se dělo, promluví, budou i s celou rodinou popraveny. S odkazem na jihokorejská média to píše server Express.co.uk.

Nejmenované zdroje tvrdí, že mladé dívky jsou povolávány do takzvaných „čet potěšení", ještě předtím však musí projít lékařskou prohlídkou, aby bylo jasné, že je jejich panenství stále ještě neporušeno.

Celé minulé desetiletí byly dívky údajně cvičeny jako „bavičky pro dospělé", očekávalo se od nich, že budou poskytovat „veškerý servis" vojenským elitám Severní Koree. Skupina však byla rozpuštěna po smrti tyrana Kim Čong-ila v roce 2011.

Podle jihokorejských médií však teď jeho syn vytváří vlastní skupinu dívek, která má utěšit jeho choutky. Poslal prý své vojáky, aby vybrali „vysoké a krásné" mladé ženy a vycvičili je v hotelu v Pchjongjangu.

Přeběhlík Jang Jin-Sung loni potvrdil, že nejatraktivnější dívky jsou známy jako „Pátý oddíl" dívky. „Většina z nich se poté vdá v rámci zinscenovaných svateb, vezmou si někoho z osobní ochranky vůdce, nebo nebo se vdají za důstojníky tamní armády, kteří často pracují v zahraničí," dodal.

„Některé z nich dokonce povýší a pak řídí operace Pátého oddílu," vysvětluje. Jiní vyprávějí příběhy ze zákulisí megalomanských akcí plných alkoholu, sexu a extravagantního jídla. Lee Nam-Il, synovec Kim Čong-ila, ve svých pamětech napsal: „Běžně se na těchto oslavách objevuje drahé jídlo, pití a tanec, ale obvykle vše skončilo erotickými hrátkámi."

„Oblíbená byla hra, ve které se poražení museli jeden po druhém svléknout. Když se hodně opili, hráli také hru, při které se holili," uvedl s tím, že tyto akce sloužily výhradně pro sex a probíhali, když měl vůdce „mimořádně dobrou náladu".