Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sestra vévodkyně Kate Pippa se bude o víkendu vdávat. Svět čeká na svatební šaty

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Londýn - V Británii se v sobotu vdává Pippa Middletonová, sestra vévodkyně Kate. Obřad se bude konat v hrabství Berkshire a očekáváno je 350 hostů, včetně rodiny prince Williama.

Nyní třiatřicetiletá Middletonová se stala celebritou po svatbě své sestry před šesti, kterou v televizi sledovaly téměř dvě miliardy lidí. Middletonová měla na sobě jednoduché, ale smyslné dlouhé bílé šaty zdůrazňující postavu od Alexandera McQueena.

Svatební šaty Pippy proto budou i nyní centrem pozornosti, až si švagrová prince Williama bude brát bohatého finančníka Jamese Matthewse, napsala agentura AFP.

Podle ní však hrozí, že veškerou slávu pro sebe získá přítelkyně prince Harryho, americká herečka Meghan Markleová, která by se podle britského tisku na obřadu mohla objevit. Britská média spekulují, že dvojice chystá zásnuby.

Podle britského deníku Daily Mail bude svatba ve skotském stylu, neboť rodina ženicha vlastní ve Skotsku zámek a Matthews v budoucnu zdědí skotský šlechtický titul.

Témata:  Pippa Middletonová Královská svatba Vévodkyně Kate svatba

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 9:59

V Bruselu dnes odstartuje summit EU, bude se jednat o Ukrajině i Íránu

Dnes večer v Bruselu začíná mimořádný summit EU, kde se šéfové států a vlád zaměří na situaci na Ukrajině, Blízkém východě, vztahy s Tureckem a konkurenceschopnost Evropské unie. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy