Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Otec šesti dětí zemřel žalem den po matce

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Washington - Šest dětí za sebou zanechali manželé Norsworthyovi. Otec pravděpdobně zemřel žalem po smrti své ženy, kterou náhle zabila krevní sraženina.

"Úžasný večer s mým manželem po skvělém dni... nemohu ho už milovat víc!" zveřejnila nedávno na svém facebookovém profilu fotografii šťastného páru Jennifer, matka šesti dětí. Její muž cítil to samé, zabil ho žal nad jejím náhlým skonem.

Čtyřicetiletá Jennifer zemřela 22. května a rodinu tato zpráva velmi silně zasáhla. Jennifer měla tři děti z prvního manželství – dnes dvacetiletého, nejstaršího Quintena, sedmnáctiletého Rileyho a třináctiletého Bradleyho. Se svým druhým manželem, Tobym, vychovávala ještě další tři potomky – jednáctiletého Mickeyho, devítiletou Auroru a teprve šestiletou holčičku Lainie.

Srdce Tobyho Norsworthyho tento emoční nápor nezvládlo. Zemřel ani ne den po své ženě na infarkt. Bylo mu teprve 38 let. Podle rodiny a známých to byl velmi nesobecký muž, který veškerý svůj čas věnoval rodině, komunitě, práci a kostelu.

Šest dětí přišlo o jistotu v podobě rodičů. Širší rodina se okamžitě vydala dětem pomoci, přesto nebylo jisté, jak celou situaci finančně zvládnou. V tuto velmi těžkou dobu jim přispěchala na pomoc komunita, která zorganizovala sbírku v místním kostele.

Sbírka byla založena i online. Původně cílová částka pěti tisíc dolarů byla několikanásobně přeskočena během necelého týdne. Za šest dní poslalo 760 lidí na účet osiřelých dětí více, než 38 tisíc dolarů.

Témata:  muži vztahy Láska, intimnosti děti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy