Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nebezpečí hrozí i na hřbitově: Žena napadena mezi hroby, pachatel stále uniká

Policie Velká Británie
Policie Velká Británie
Foto: The Telegraph

Londýn - Padesátiletá žena byla na hřbitově napadena a znásilněna mezi hroby a památníky při návštěvě milované osoby.

Policie dnes zveřejnila detaily z útoku na ženu, která byla brutálně znásilněna na hřbitově v Anglii, Berkshiru. Útočník ženu uhodil ze zadu po hlavě a svalil ji na zem, kde došlo ke znásilnění.

Pachatel nechal raněnou ženu ležet mezi hroby a utekl. Žena později zvládla vyjít ze hřbitova a najít pomoc u kolemjdoucích, kteří ji utěšovali do příjezdu policie a záchranné služby.

V návaznosti na její příběh si lidé na sociálních sítích pokládají otázku, zda se mohou cítit bezpečně, když chtějí navštívit zesnulého příbuzného. "Takže teď ani nemůžeme jít navštívit milované osoby, aniž bychom se museli ohlížet po násilnících!" Další uživatel dodává: "Několikrát jsem žádal o instalaci kamer, protože hrob někdo neustále ničí a teď se stane tohle."

Mluvčí hřbitova útok potvrdil: "Potvrzujeme, že se incident udál na hřbitově ve Sloughu. Naše myšlenky jsou s obětí útoku a její rodinou." Po útoku policie hřbitov hlídá a snaží se pachatele dopadnout.

Témata:  Velká Británie znásilnění hřbitov policie Velká Británie

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 18:59

Kongresman Mike Turner očekává, že Sněmovna reprezentantů USA tento týden schválí pomoc Ukrajině

Republikánský kongresman a předseda sněmovního výboru pro zpravodajství Mike Turner očekává, že Sněmovna reprezentantů amerického Kongresu tento týden podpoří návrh zákona o vojenské pomoci Ukrajině a Izraeli. Turner to řekl v rozhovoru pro televizní stanici NBC News.

Zdroj: Kateřina Skálová

Další zprávy