reklama

Muž, který má podle médií přes 30 let, opakovaně natáčel sexuální útoky na svou ženu, která spala v posteli. U soudního dvoru v Newcastlu například zaznělo, že muž a napadené žena jsou už 10 let manželé a že spolu mají děti. Zneužívání prý začalo v září 2016.

Vše se ale provalilo až ve chvíli, když muž odešel do práce a doma zapomněl telefon. Žena našla v jeho smartfonu v aplikaci objevila videa, která ji šokovala. Pak zavolala muži do práce a řekla mu: „Právě jsem se dívala na videa, jak mě znásilňuješ.“

Muž se proto raději nevrátil domů, ale rovnou se šel udat na policii. Na policejní stanici řekl důstojníkům: „Měl jsem sex s manželkou. Nesouhlasila. Zjistila to a viděla to na mém telefonu.“

„V březnu roku 2017 jsem zjistila, že mě můj manžel sexuálně zneužívá. Od té doby se můj život a život našich dětí obrátil vzhůru nohama, stále se s tím nedovedu vyrovnat. Nikdy jsem si nemyslela, že bude schopen udělat to, co udělal. On mě úplně oklamal. Už nikdy ho nechci vidět,“ uvedla oběť ve vyjádření.

Prokurátor Mark Giuliani u soudu řekl: „14. března tohoto roku obžalovaný odešel do práce. Zapomněl si vzít svůj mobilní telefon, stěžovatelka využila příležitosti, aby se podívala na telefon a všimla si něčeho, co bylo nazváno Video Locker. Zpočátku nemohla získat přístup, což jí přišlo podezřelé."

Nakonec se jí podařilo do aplikace dostat. „Objevila videozáznamy žalovaného, který se účastnil sexuální aktivity se svou ženou, zatímco spala. Nahrávky byly později zničeny,“ dodal prokurátor.

Soud poslal muže na devět let za mříže, navíc byl doživotně zapsán na seznam sexuálních delikventů a útočníků. „Od září 2016 do března tohoto roku jste ji znásilňoval a sexuálně zneužíval, zatímco ona vám nebyla schopná dát souhlas. Myslím, že jste využil toho, že pila a upadla do tvrdého spánku. Udělal jste to pro své vlastní sexuální uspokojení a zacházel jste s ní jako s objektem pro vaše fantazie, bez ohledu na její přání nebo potřeby,“ uvedl soudce.