reklama

Princezna Diana odhalila, že její „největší láska" byl člen její tělesné stráže, se kterým měla vztah. Toto přiznání bylo zachyceno na videozáznamu, který byl odvysílán v rámci dokumentu stanice Channel 4. Na nahrávkách Diana tvrdí, že bodyguard Barry Mannakee byl vyhozen z práce a pak „oddělán“.

Jeho jméno sice podle The Independent přímo nezmínila, přesto je jasné o kom hovořila. Diana doslova přiznala, že od roku 1984 až do roku 1986 byla „hluboce zamilovaná do někoho, kdo pracoval v tomto prostředí".  Svou pravou lásku podle svých slov našla až několik let po svatbě, přiznala na nahrávkách.

„Když mi bylo 24 nebo 25 let, byla jsem hluboce zamilovaná. Ale pak ho vyhodili a nakonec byl zabit. Musel odejít a pak tři týdny poté, co odešel, byl zabit při motorové nehodě. Byla to největší láska, kterou jsem kdy měla,“ tvrdila lady Diana. Mannakee zemřel při dopravní nehodě v roce 1987. Jeho smrt byla opředena konspiračními teoriemi, které říkaly, že jeho smrt nebyla nehoda. Sama Diana věřila, že v ní mohly mít prsty tajné služby.

Během upřímných nahrávek, které teď byly vůbec poprvé odvysílány ve Velké Británii v době dvacátého výročí její smrti, Diana prozradila, že se s Charlesem před svatebním dnem setkala jen třináctkrát. 

Na druhé schůzce ji prý „nabaloval“ a byl jako „špatná vyrážka“. „Volal každý den a pak mě několik týdnů nekontaktoval. Ve svém dvoření nebyl příliš konzistentní,“ popisovala Diana. A jeho počáteční vzrušení se brzy ochladilo a změnilo se v nezajímavé manželství, které se rozhodně nevyznačovalo aktivním sexuálním životem. „Jednou za tři týdny a pak to zhruba před sedmi nebo šesti lety skončilo," řekla v nahrávkách, které byly pořízeny, když Dianě bylo 31 a 32 let.

Hovořila také o dlouholeté aféře svého bývalého manžela s Camillou Parkerovou Bowlesovou. Jednou prý nachytala Charlese na záchodě, jak s ní telefonuje. Údajně provozovali sex po telefonu.

Diana, která byla první manželkou následníka britského trůnu, zemřela při dopravní nehodě 31. srpna 1997 v Paříži. Bylo jí 36 let. Limuzína, ve které jela se svým přítelem Dodim Al Fayedem, se snažila uniknout dotírajícím fotografům na motocyklech. Dianě bylo jen 19 let, když se v roce 1981 zasnoubila s Charlesem. Manželství se ale rozpadlo. Podle Diany to zavinila Charlesova milenka Camilla Parkerová Bowlesová, která se později stala jeho druhou manželkou.