Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Za znásilnění dívky se útočník dočkal tvrdé pomsty

Násilí, ilustrační fotografie
Násilí, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Toulouse – Mladá žena z jižní Francie se podařilo velmi unikátním způsobem zranit muže, který ji sexuálně napadl. Podle francouzských médií mu ukousla jazyk. Informoval o tom server The Local.

K útoku došlo v lokalitě Purpan západně od Toulouse, muž (24) následoval devatenáctiletou ženu k ní domů. Podařilo se mu proniknout do budovy a nastoupit s dívkou do výtahu.

Když se za nimi dveře výtahu zavřely, muž se na ni vrhnul a podle listu La Depeche du Midi se jí pokusil strhnout tričko. V tom mu však dívka zabránila.

S odkazem na soudní zdroj deník napsal, že ji pak útočník znásilnil. Žena se ani v tu chvíli nezalekla a dovolila mu, aby ji políbil. A ve chvíli, kdy se tak stalo, mu ukousla kus jazyka. To útočníka vyděsilo a dal se na útěk.

Když se do domu dostali záchranáři, našli tam nejen krev, ale i kus jazyka násilníka. Policie pak podezřelého vypátrala pomocí zdravotníků. Nemocnice měly za úkol nahlásit každého muže, který se tam objeví s poraněným jazykem.

Údajný násilník to bez lékařské pomoci dlouho nevydržel a do jedné z nemocni se vydal – v tu chvíli spadla klec a policie muže po ošetření zatkla. Následně policisté srovnali jeho DNA s krví nalezenu na místě napadení.

Místní úřady ve středu muže obvinily ze znásilnění a poslaly ho do vězení. Jeho verzi, podle které mu žena dělala návrhy a povzbuzovala ho k sexu, soud podle deníku neuvěřil.

Témata:  znásilnění Francie násilí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy