Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Matka nechala dítě v rozpáleném autě a odešla. Vrátila se večer k bezvládnému tělíčku

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Gluckstadt - Nezodpovědná Američanka nechala svou dvouletou dcerku v rozpáleném autě! Prý si myslela, že už děvčátko odvedla do školky, a v klidu odešla do práce. Batole po celém dni v rozžhaveném autě zemřelo.

Dvouleté děvčátko našli ve středu mrtvé v autě jeho matky, zaparkovaném u mateřské školy v americkém městě Gluckstadt. Matka si prý myslela, že svou dcerku odvedla do školky, nechala ho ale celý den v rozpáleném autě.

Když si žena pro holčičku po práci přišla, vychovatelka mateřské školy jí sdělila, že dceru ten den vůbec nepřivedla. Až v tu chvíli si uvědomila, že děvčátko zůstalo v autosedačce. Začala panikařit a běžela k autu, kde ale našla dvouletou dcerku bez života.

Podle šerifa okresu Randyho Tuckera byla matka hodně rozrušená. I to podle vyšetřovatelů dokazuje, že si opravdu myslela, že dítě bylo v bezpečí ve školce. "Je to tragická událost, která se ale stát může," uvedl s tím, že zřejmě nevznese žádná obvinění.

"Na základě důkazů jsme dospěli k názoru, že šlo o nešťastnou nehodu. Myslím, že tento pohled už nic nezmění," doplnil Tucker. Jméno dítěte ani rodičů úřady nezveřejnily.

Témata:  USA děti

Aktuálně se děje

10:59

Korupce v Rusku. Šojgu přijde o náměstka, soud ho poslal do vazby

Ruskem otřásá korupční aféra na nejvyšších místech. Moskevský soud ve středu poslal do vazby náměstka ministra obrany Sergeje Šojgua. Timur Ivanov byl zadržen v úterý pro podezření z braní úplatků, za což v případě odsouzení hrozí až 15 let vězení. O případu informují ruská média. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy