Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Psycholožka chtěla zažít drsné milování. Spolubydlící ji při tom ale uškrtil

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Mexiko - Psycholožka z Mexico City si chtěla užít sex se svými dvěma spolubydlícími. Jeden však odmítl. Proto údajně pak toho druhého požádala, aby byl drsnější, že to má ráda. To se jí však stalo osudným, informoval portál Daily Mail.

Tania Trinidad Paredes (23) byla nalezena mrtvá ve svém bytě v mexickém Mexico City. Podle policie byla žena nalezena s kabelem omotaným kolem krku. Také kosti v jejím krku byly všechny zlámané.

Policie zadržela jejího spolubydlícího Juana Ruize Torrese (32), který vypověděl, že když společně s obětí a dalším spolubydlícím Jose Luis Arzatem Martinezem jednou večer popíjeli, vyzvala je Tania k sexu ve třech. Martinez však odmítl.

Když se dostali do postele, požádala údajně psycholožka Tania, aby jí Torres bil a škrtil, protože má ráda drsný sex. Torres jí proto začal škrtit kabelem, píše Daily Mail. Musel to ale přehnat, protože se ihned zhroutila. Jednalo se podle něj o nešťastnou náhodu.

Podle pitvy žena zemřela na udušení. Také zlomené kosti v jejím krku nasvědčují, že Torres mluvil pravdu.

Podle místních médií však zpočátku Torres účast na její smrti popíral, později teprve začal mluvit o nešťastné náhodě a drsném sexu. To působí velmi podezřele. Policie proto analyzuje mobilní telefony a sociální sítě obou dvou, aby zjistila, jaké vztahy měli měsíc před incidentem. Torres je vyšetřován na svobodě.

Témata:  ženy pohlavní styk Mexiko

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 15:00

ROZHOVOR: Expert radí, jak být v online světě v bezpečí

ROZHOVOR: Jak našlapovat v online světě bezpečně? Jak mít soukromí na sítích i jinde pod kontrolou? Na tyto otázky vám odpoví expert na kybernetickou bezpečnost Karol Suchánek. Připravil několik praktických rad, díky nimž můžete v online světě kráčet bezpečně a beze stresu.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy