Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Bavorsko řeší případ s obtěžováním Češek v akvaparku. Měl je rušit žadatel o azyl

Německo
Německo
Foto: Pixabay

Mnichov - Německá policie v pátek zadržela žadatele o azyl, který údajně v akvaparku v bavorském městečku Waldmünchen obtěžoval dvě návštěvnice z Česka. Podle serveru Wochenblatt byl muž zaměstnancům akvaparku podezřelý již dříve, nezaregistrovali ale, že by někomu něco udělal. Případné další oběti obtěžování policie vyzvala, aby se přihlásily.

Muž (45) v akvaparku Aquafit Erlebnisbad ve Waldmünchenu, který leží asi 15 kilometrů jihozápadně od Domažlic, obtěžoval dvě Češky neodbytně.

Tisknul se k nim v solankové lázni a nepřestal ani poté, co ho Češky vyzvaly, aby toho nechal. Jedné z nich prý následně přeložil nohu přes nohu. Ženy pak informovaly plavčíka, který zavolal policii.

Strážníky po příjezdu oslovil další návštěvník akvaparku - dvanáctiletý chlapec - který jim oznámil, že jej stejný muž krátce před tím osahával v horní části těla.

Cizinec má zakáz vstupu do zařízení, policie ho vyšetřuje kvůli podezření ze sexuálního obtěžování.

Témata:  uprchlíci Německo sexuální obtěžování

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy