Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Americká policie pátrá po dvojnásobné vražedkyni, jež ukradla identitu zavražděné ženy

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

Washington - Policie v několika amerických státech pátrá po ženě, která je podezřelá z toho, že zavraždila jinou ženu a převzala její identitu. Předtím podle policistů patrně sprovodila ze světa i svého manžela. Informovala o tom v pondělí televize NBC News.

Šestapadesátiletá Ann Riessová je podezřelá z vraždy manžela, který byl nalezen mrtev v březnu ve státě Minnesota. Žena poté podle policie prchla na Floridu, kde se seznámila s o tři roky starší Pamelou Hutchinsonovou s cílem připravit ji o identitu.

Tělo oběti bylo nalezeno minulý týden ve městě Fort Myers. Zastřelena byla stejnou zbraní jako manžel Riessové. Vražedkyně ji patrně připravila o auto, peníze, kreditní karty i osobní průkaz.

"Má vše promyšleno, je zacílená a je to zcela chladnokrevná vražedkyně," řekl médiím zástupce šerifa floridského okresu Lee Carmine Marceno. Žena vystupující v současnosti zřejmě pod identitou Hutchinsonové podle něho může brzy znovu vraždit, pokud jí dojdou peníze.

Do pátrání je zapojena policie několika amerických států, její poslední stopy vedou podle vyšetřovatelů do Texasu.

Témata:  USA vražda Florida policie USA

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy