Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Útočníci si v Brémách počíhali na údajného pedofila, hledá je policie

Německá vlajka
Německá vlajka
Foto: Pixabay

Brémy - Skupina útočníků v severoněmeckých Brémách zmlátila 50letého muže, kterého na základě televizní reportáže považovala za pedofila.

Incident odstartovala televizní reportáž, ve které se novinář snažil dostat do kontaktu s pedofily. Ve svém příspěvku natočil muže, jehož chování označil za podezřelé. Útočníci následně muže vyhledali a u něho doma jej zbili.

Muž utrpěl těžká poranění a bojoval o život, jeho zdravotní stav se mezitím zlepšil, napsal dnes portál Die Norddeutsche.

Policie v domě, kde se lynč odehrál, nikoho z pedofilního chování nepodezřívá a naopak pátrá kvůli pokusu o zabití po útočnících. Uvedla také, že nebude tolerovat, aby někdo bral spravedlnost do vlastních rukou. 

Témata:  Německo pedofilové násilí

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 14:49

Soud s Trumpem startuje. 12 porotců rozhodne o jeho osudu

V soudním procesu s Donaldem Trumpem byla celá porota zkompletována, ale její výběr předcházely jisté obtíže. Dva z předchozích porotců byli nahrazeni. Jedna osoba byla omluvena, protože prozradila, že její osobní údaje byly zveřejněny. Druhý byl propuštěn kvůli obavám, že nebyl upřímný ve vyplněném dotazníku. Výsledkem je, že v porotě zasedne sedm mužů a pět žen. Případ sleduje zpravodajská služba PBS News.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy