Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Drama na Slovensku: Matku našli svázanou a udušenou na vratech garáže. Výsledkům pitvy nemůže nikdo uvěřit

Vlajka Slovenska
Vlajka Slovenska
Foto: Pixabay

Bratislava - Tragický případ se odehrál ve Vel'kém Mederu na Slovensku. Manžel s dcerou našli čtyřicetiletou Silvii mrtvou na vratech garáže. Na první pohled bylo jasné, že ji někdo zavraždil. Pak ale přišly výsledky pitvy.

Zalepená ústa, svázané nohy i ruce a přes hlavu igelitovou tašku. Tragickou smrt dvojnásobné maminky si nikdo nedokáže vysvětlit. Silvii našel manžel s dcerou v úterý mrtvou a nebylo pochyb o tom, že ji někdo svázal a udusil. Pitva ale ukázala opak.

Podle výsledků pitvy si totiž žena vše udělala sama a nikdo ji nezavraždil. Uvedl to web pluska.sk. "Pitva potvrdila, že šlo o sebevraždu," potvrdil švagr Silvie. 

"Všichni jsme v šoku a nikdo neví, proč se rozhodla něco takového udělat. Nikdo si na ní ničeho zvláštního nevšiml," dodal podle webu.

Švagr je přitom v obci starostou a dříve pracoval na kriminálnce. Celý případ si ale nedokáže vysvětlit.

"Několik sebevražd jsem už zdokumentoval, ale takovou jsem ale nikdy neviděl," uvedl.

"Z výsledků pitvy vyplynulo, že cizí zavinění bylo vyloučeno, ještě ale probíhají další znalecká zkoumání," dodala mluvčí policie Martina Kredatusová.

Témata:  sebevražda Slovensko

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy