Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Drama v Londýně: Turistka byla znásilněna u jedné z nejvýraznějších turistických atrakcí

Londýn
Londýn
Foto: Pixabay

Londýn – Britská metropole se stává jedním z nejnebezpečnějších míst na světě. Nejen, že tu roste počet vražd a útoků nožem, navíc teď přišla zpráva o znásilnění, ke kterému došlo jen pár metrů od jedné z nejvýraznějších londýnských turistických atrakcí.

Dvaadvacetiletá americká turistka byla v Londýně na dovolené. Pak ale musel navštívit jednu z tamních nemocnic poté, co b časných ranních hodinách 3. června utrpěla zranění na intimních místech, uvedla ve své zprávě metropolitní policie.

Dívka policii řekla, že ji řidič vyhodil z taxíku poté, co se tam její kamarád vyzvracel. Podle kamerového záznamu ona, její kamarád a dva muži odešli směrem k slavnému náměstí Trafalgar Square.

dodala, že si nemůže vzpomenout, co se stalo mezi tím, když byla vyhozena z taxíku, a chvílí, kdy se probudila a zraněná přišla do nemocnice.

Kamerové záznamy však ukázaly, že ji jeden z mužů odnesl do nedalekého vchodu, kde ji podle všeho znásilnil. Policie teď po neznámém pátrá, zveřejnila také jeho fotku.

Témata:  Londýn znásilnění policie Velká Británie

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy