Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Klokan narušil fotbalový zápas, na půl hodiny ho přerušil +VIDEO

Klokaní rodinka
Klokaní rodinka
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Canberra - Zápas ženské fotbalové ligy v Austrálii musel být na půlhodiny přerušen kvůli výtržníkovi. Tentokrát nebyl z řad fanoušků, na hřiště vtrhl klokan obrovský.

Klokaní samec se nejprve na utkání díval zpoza plotu, následně se ale rozhodl zábradlí přeskočit a zapojit se přímo do hry. Na trávníku se mu líbilo a lehl si do malého vápna. Pořadatelé se ho neúspěšně snažili zahnat. Podařilo se to až pomocí auta.

Když pak klokan přece jen hřiště opustil a mohlo se pokračovat ve hře, ještě jednou se vrátil. Jeden z trenérů opět použil svůj vůz a klokana zahnal na parkoviště, odkud se následně vačnatec vrátil do divočiny.

"Byl to opravdu problém. Pár lidí se sice snažilo ho přinutit utéct, ale on byl opravdu velký. Řekla bych, že měl přes šest stop (asi 183 centimetrů)," uvedla členka vedení fotbalového klubu Capital Amber Harveyová. 

Témata:  klokani fotbal zajímavosti

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 15:09

Policie vyšetřuje napadení v pražském servisu, jeden člověk je po smrti

Pražská policie vyšetřuje napadení v autoservisu v Řepích, ke kterému byli přivoláni i lidé z oddělení vražd. Hrůzný čin si totiž vyžádal úmrtí jedné osoby. Strážci zákona na místě zadrželi jednoho muže. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy