reklama

Ta tvrdí, že s realitním magnátem prožila románek v době, kdy jeho žena Melania porodila jejich syna Barrona. Dnes o tom informoval deník The New York Times (NYT) s tím, že zvukový záznam získal při razii u Cohena Federální úřad pro vyšetřování (FBI).

Trumpův nynější osobní právní Rudolph Giuliani v telefonickém rozhovoru s NYT potvrdil, že na zmíněném záznamu se Trump s Cohenem o penězích skutečně baví, nakonec ale k žádné platbě nedošlo. Giuliani také řekl, že záznam dokazuje, že prezident neudělal nic špatného.

"Nic z té konverzace nenaznačuje, že by o tom předem věděl," řekl Giuliani s tím, že prezident dal Cohenovi pokyn, aby v případě finanční transakce vypsal šek místo předání hotovosti, aby byl převod zdokumentován.

McDougalová uzavřela před prezidentskými volbami v roce 2016 dohodu s bulvárním deníkem National Enquirer, jemuž za 150.000 dolarů (3,3 milionu korun) slíbila exkluzivitu na svůj příběh s Trumpem. Článek ale nikdy nevyšel a bývalá modelka tvrdí, že šlo jen o snahu umlčet ji, aby detaily vztahu nikde nezveřejnila. Nyní McDougalová požádala soud, aby smlouvu o exkluzivitě, kterou uzavřela s vydavatelstvím American Media, které bulvární list National Enquirer vlastní, zrušil.