Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Air Force One naladili na CNN, Trump se pořádně naštval

Air Force One
Air Force One
Foto: news.com

Washington - Americký prezident Donald Trump vynadal personálu Bílého domu. Během nedávné cesty do Evropy byl televizor v Air Force One v prostoru pro první dámu naladěn na příjem stanice CNN. A tu Trump z duše nenávidí.

Trump je prakticky v nepřetržitém konfliktu s redakcemi liberálních médií. Za své úhlavní nepřátele považuje kromě CNN i televizní stanice NBC a ABC a deníky The New York Times (NYT) a The Washington Post. Jejich redaktory už několikrát označil za "nepřátele lidu".

Trump podle NYT vydal nařízení, aby všechny televize na palubě Air Force One byly naladěny na konzervativní zpravodajskou televizi Fox News. Její vysílání je Trumpovi příznivé a prezident je každodenně vyhledává a vlídně komentuje.

Na incident na žádost médií reagovala mluvčí Melanie Trumpové Stephanie Grishamová. Novinářům řekla, že prezidentova manželka bude sledovat televizi podle svého vlastního uvážení. Novináři by se prý měli zabývat důležitějšími problémy, než je volba televizních stanic.

Témata:  Donald Trump Air Force One CNN

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy