Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žena zneužívala syna a prodávala ho přes internet, soud jí vyměřil tvrdý trest

Soudy, ilustrační fotografie
Soudy, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Freiburg - Matka, která zneužívala svého syna a prodávala ho prostřednictvím internetu pedofilům, dostala u německého soudu 12 a půl roku vězení. Její partner si má odpykat za mřížemi 12 let.

Soud s německými státními příslušníky ve věku 48 a 39 let začal v červnu, když bylo chlapci devět let. Partneři hocha zneužívali nejméně dva roky, napsala agentura AP. Navíc ho nabízeli pedofilům na darknetu. Zneužívání bylo natáčeno na video.

V pondělí potrestal soud ve Freiburgu desetiletým vězením 33letého Španěla za opakované zneužívání zmíněného malého chlapce. V případu je stíháno ještě dalších pět mužů.

Chlapec nyní žije u pěstounů. Matka a její partner musí zaplatit jako odškodné 42.500 eur hochovi a tříleté dívce, kterou rovněž zneužívali.

Témata:  pedofílie pohlavní zneužívání dětí Německo soudy

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 16:38

Češi budou ve volbách do europarlamentu vybírat ze 30 uskupení

Všech 30 registrovaných uskupení bylo připuštěno k účasti v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu v České republice. Ministerstvo neodmítlo žádnou z přihlášených kandidátních listin, s výjimkou jedné, která byla podána po uplynutí stanovené lhůty. Volby se budou konat 7. a 8. června.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy