Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 2. listopadu

Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Nad střední Evropou se bude vlnit frontální rozhraní oddělující teplý vzduch na jihovýchodě od chladnějšího na severozápadě, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, přechodně i polojasno, ráno ojediněle mlhy. Ojediněle, na východě zpočátku místy déšť nebo mrholení. Nejnižší teploty v Čechách 9 až 4 °C, na Moravě a ve Slezsku 15 až 10 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, zpočátku ve východní polovině území mírný jižní 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup Rozptylové podmínky: většinou dobré, postupně místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Oblačno až zataženo, přechodně i polojasno, ráno ojediněle mlhy. Ojediněle, večer místy, zejména na Moravě a ve Slezsku místy občasný déšť nebo mrholení. Nejvyšší teploty v Čechách 11 až 15 °C, na Moravě a ve Slezsku 14 až 18 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav Rozptylové podmínky: místy mírně nepříznivé, jinak většinou dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy