Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 2. listopadu

Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Podzimní příroda, ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Nad střední Evropou se bude vlnit frontální rozhraní oddělující teplý vzduch na jihovýchodě od chladnějšího na severozápadě, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, přechodně i polojasno, ráno ojediněle mlhy. Ojediněle, na východě zpočátku místy déšť nebo mrholení. Nejnižší teploty v Čechách 9 až 4 °C, na Moravě a ve Slezsku 15 až 10 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, zpočátku ve východní polovině území mírný jižní 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup Rozptylové podmínky: většinou dobré, postupně místy mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Oblačno až zataženo, přechodně i polojasno, ráno ojediněle mlhy. Ojediněle, večer místy, zejména na Moravě a ve Slezsku místy občasný déšť nebo mrholení. Nejvyšší teploty v Čechách 11 až 15 °C, na Moravě a ve Slezsku 14 až 18 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav Rozptylové podmínky: místy mírně nepříznivé, jinak většinou dobré

Témata:  počasí podzim

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 9:32

Izrael podnikl útok na pozice syrské armády

Izraelské útoky se v pátek zaměřily na pozice syrské armády na jihu země, uvedl šéf Syrského pozorovatelského centra pro lidská práva (SOHR) se sídlem v Británii Rámí Abdal Rahmán.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy