Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Novinky o Michaelu Schumacherovi: Jeho manželka Corinna prolomila mlčení

Michael Schumacher
Michael Schumacher
Foto: F1news.cz **www.f1news.cz**

Od doby, kdy se Michael Schumacher (49) v prosinci 2013 vážně zranil po pádu na lyžích, se na veřejnost dostávají jen velmi mlhavé zprávy o jeho zdravotním stavu. Informace, jak je na tom někdejší pilot Formule 1, má jen několik málo vybraných jedinců. Schumacherova manželka Corinna (49) se ale rozhodla prolomit mlčení.

Schumacher si téměř před pěti lety vážně poranil hlavu a od té doby se o jeho zdravotním stavu spíše jen spekuluje, fanoušci se žádné detailní zprávy o svém hrdinovi zatím nedočkali. Corinna Schumacherová ovšem udělala výjimku a přece jen něco málo prozradila.

Ve velmi emotivním dopise poslaném německému hudebníkovi Saschovi Herchenbachovi napsala, že Michael je „bojovník“. „Chtěla bych upřímně poděkovat za vaše poselství a příjemný dar, který nám pomáhá v tomto obtížném čase,“ napsala sportovcova žena.

Reagovala tak na Herchenbachovu píseň, která se jmenuje Born To Fight (Narozen, aby bojoval). Ta vznikla jako pocta Schumacherovi. Hudebník jedno cédéčko poslal právě Corinně Schumacherové.

Kdy byl dopis napsán, ale není úplně jasné. Zmíněná píseň totiž vznikla rok po osudné nehodě. Herchenbach o jeho existenci promluvil až před pár dny v rozhovoru pro německý časopis  Bunte. „Nečekal jsem, že dostanu odpověď a byl jsem ohromen. Dopis byl psán rukou na a podepsán Corinnou. Napsala, že byla velmi vděčná za dárek, který pomohl jí i její rodině v tomto těžkém čase."

„Všichni víme, že Michael je bojovník a nikdy se nevzdává,“ dodala Schumacherová.

I když jsou to pozitivní informace, Schumacherovi fanoušci se stále nedočkali odpovědi na otázku,jak na tom jejich miláček vlastně je. Předpokládá se, že se o 49letého Němce v jeho luxusním domě poblíž Ženevského jezera ve Švýcarsku stará o tým lékařů.

K dispozici údajně má 15 lékařů a zdravotních sester, za které rodina okatí v přepočtu asi 3,5 milionu korun týdně. Rodina opakovaně žádala veřejnost, aby chápala, že Schumacher a jeho blízcí potřebují soukromí.

Témata:  Michael Schumacher

Aktuálně se děje

11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy