Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rakouskem otřásá vražda v Innsbrucku, policie zatkla uprchlíky

Rakouská policie
Rakouská policie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

V rakouském Innsbrucku byl v noci na dnešek zabit nožem jedenadvacetiletý místní obyvatel. Po útoku byli předběžně zadrženi dva Afghánci, zatím však není jasné, zda některý z nich je pachatelem, informovala agentura APA.

"Možné spojení s činem se zkoumá," citovala agentura policejní mluvčí. Policie nyní hledá případné svědky útoku, ke kterému došlo kolem 01:30 SEČ.

Oběť poraněná na krku byla okamžitě převezena do nemocnice, tam však svým vážným zraněním podlehla. Pachatel z místa činu utekl.

Podle popisu byl pachatel malý a měl na sobě tmavé oblečení. Údajně mohlo jít o cizince, píše APA.

Témata:  Rakousko vražda

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy

Vláda Petra Fialy ve Sněmovně

Vláda rozhodla o pokračování podpory firmám, které exportují na Ukrajinu

Vláda na středečním jednání rozhodla o pokračování podpory firmám vyvážejícím své zboží a služby na Ukrajinu. Schválila také dar pěti nevyužívaných vozů Službě státní ochrany Ukrajiny a rozvojový program státu pro realizaci záměru podpory bydlení, který má pomoci obcím zajistit vhodné pozemky pro výstavbu nájemních obecních bytů.