Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž v Berlíně najel na chodník, srazil pět lidí

Berlín, ilustrační foto
Berlín, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Několik chodců dnes časně ráno v Berlíně porazil a zranil podnapilý řidič. Informovala o tom agentura DPA s odvoláním na sdělení policie, podle níž šlo podle všeho o dopravní přestupek řízení pod vlivem alkoholu.

Mluvčí policie agentuře řekl, že ve čtvrti Wedding sjel automobil z vozovky na chodník, kde narazil do několika lidí. Zranění utrpělo pět osob, jak vážná zatím není jasné.

Kromě toho, že příčinou nehody zřejmě byla podnapilost osoby sedící za volantem, mluvčí nic bližšího neuvedl.

Témata:  Berlín Německo policie Německo

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 8:33

Nevídané počasí evidují i v zámoří. Mexiko spaluje extrémní vedro

V hlavním městě Mexika naměřili v pondělí rekordně vysoké teploty, které dosahovaly až 34,2 stupňů Celsia, uvedl šéf tamní státní komise pro vodu Germán Martínez Santoyo na sociální síti X.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Francouzský prezident Emmanuel Macron a srbský prezident Aleksandar Vučič během společné tiskové konference před pracovní večeří v prezidentském Elysejském paláci v Paříži (Francie, 8. dubna 2024).

Srbsko se vzdává Ruska. Přibližuje se k NATO

Srbsko, jakožto kandidátská země pro vstup do EU je jednou z předních zemí na Balkánském poloostrově, která disponuje jednou z nejsilnějších armád v regionu. Jeho podpora je v kontextu evropských geopolitických snah více než důležitá. Historicky bylo Srbsko blíže k politice Kremlu, což se ale podle současných událostí mění. Srbové se stále více orientují na západní hodnoty a spojenectví.