Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dav ukopal údajného pedofila k smrti a natočili si to na video

Mexiko, ilustrační foto
Mexiko, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Mexico city - Smrtí skončil v Mexiku útok rozzuřeného davu na údajného pedofila. Blíže neidentifikovaný muž si vysloužil hněv tím, že měl unést a sexuálně zneužít teprve čtyřleté dítě.

Zvrhlík měl z restaurace unést teprve čtyřletou holčičku, odtáhnout ji na blízkou skládku a tam ji sexuálně zneužít. Pedofil ovšemm nejspíš netušil, že jeho počínání nezůstalo bez povšimnutí.

Krátce na to ho totiž začal pronásledovat rozzuřený dav, který muž srazil na zem, kde ho rozzuření občané drželi, zatímco další do něj kopali a mlátili ho pěstmi.

Jeden ze samozvaných vykonavatelů spravedlnosti si navíc brutální útok, který nepřestal ani poté, co pedofil upadl do bezvědomí, natáčel na mobilní telefon.

Na místo sice krátce na to dorazili záchranáři, ale lékaři v nemocnici ve městě Nuevo Laredo v Mexiku brutálně zbitému muži už nedokázali pomoct, píše britský Mirror.

Údajný pedofil, kterému bylo kolem čtyřicítky, se měl dívenky zmocnit u stánku, v němž její matka prodávala hamburgery. Místní policie tvrdí, že muž utrpěl vážná zranění po srážce s autem které z místa nehody ujelo.

Vzhledem k tomu, že video z místa ukazuje davový lynč, dá se to vykládat tak, že policisté nehodlají smrt vyšetřovat jako vraždu a ustupují "spravedlnosti" davu, který se pasoval na soudce, porotu i kata.

 

Témata:  Mexiko pedofilové

Aktuálně se děje

7:30

Americký Senát schválil balíček pomoci pro Ukrajinu a Izrael ve výši 95 miliard dolarů

Americký Senát v úterý pozdě večer schválil balík pomoci pro Ukrajinu ve výši 61 miliard dolarů. Prezident Joe Biden přislíbil dnešní podpis balíčku, a že nové dodávky zbraní budou rychle doručeny do válečné zóny, protože Rusko dosahuje úspěchů na bojišti, uvedl server Euronews.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy