Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dívka ochrnula a přišla o dítě. Život jí změnila jedna malá drobnost

žena
žena
Foto: Pixabay

Mladá Kolumbijka Luisa B. ještě nedosáhla dospělosti, už nyní za sebou ale má hrůzy, které během života prožije jen málokdo. Když svým rodičům ve čtrnácti oznámila, že je těhotná, jen těžko by někdo mohl tušit, že ta pravé tragédie teprve přijde.

Od celé události uplynuly téměř dva roky, dnes už šestnáctiletá dívka se ale médiím se svým příběhem svěřila až teprve před pár týdny. Vše začalo ve chvíli, kdy doma Luisa oznámila, že je těhotná.

Pro její rodinu to byl šok, dítě si ale chtěla nechat a rodina by se o něj i o mladou maminku postarala. Osud tomu tak ale nechtěl.

Mladá dívka si totiž o několik týdnů později nechala udělat tetování na ňadru. Výsledek byl katastrofální. Do těla se jí dostala infekce, která zasáhla míchu. A dívka skončila v nemocnici.

Tam jí lékaři museli doslova zachránit život. Aby přežila, musela brát extrémní množství silných antibiotik. To jí sice zachránilo život, nepřiměřené množství léků ale usmrtilo její miminko.

Pro dívku, o jejímž případu informovala kolumbijská média i server news.com.au, tím ale peklo neskončilo. Z infekce se nakonec dostala, nese si s sebou ale trvalé následky.

Dívka je kvůli poškozené míše doživotně odkázána na invalidní vozík. "Řekli mi, že už nikdy nebudu chodit," svěřila se dívka, která kvůli tomu i kvůli ztrátě miminka navíc trpí těžkými depresemi.

Infekce dívku zasáhla natolik, že nyní podstupuje řadu operací. Je už mimo ohrožení života, ten už pro ni ale nikdy nebude stejný, jako dřív.

Témata:  lidé ženy

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy

Vláda Petra Fialy ve Sněmovně

Vláda rozhodla o pokračování podpory firmám, které exportují na Ukrajinu

Vláda na středečním jednání rozhodla o pokračování podpory firmám vyvážejícím své zboží a služby na Ukrajinu. Schválila také dar pěti nevyužívaných vozů Službě státní ochrany Ukrajiny a rozvojový program státu pro realizaci záměru podpory bydlení, který má pomoci obcím zajistit vhodné pozemky pro výstavbu nájemních obecních bytů.