Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump prý Meghan za sprostou neoznačil, existuje ale záznam

Meghan Markleová
Meghan Markleová
Foto: Instagram

Americký prezident Donald Trump v neděli na twitteru popřel, že by manželku britského prince Harryho Meghan označil za sprostou.

Britský bulvární deník The Sun poté zveřejnil nahrávku rozhovoru se šéfem Bílého domu, která svědčí o opaku, píše server BBC News. Trump dnes přijíždí na státní návštěvu Británie, s bývalou americkou herečkou se ale nesetká.

Rodačka z Los Angeles je známá jako Trumpův kritik, v amerických prezidentských volbách v roce 2016 podporovala Trumpovu rivalku, demokratku Hillary Clintonovou. Trumpa nazvala člověkem, který rozděluje národ, a misogynem (nepřítelem žen).

Redaktor The Sun v rozhovoru s hlavou USA zmínil, že Meghan Markleová kdysi ještě jako svobodná prohlásila, že pokud Trump vyhraje, přestěhuje se do Kanady. Trump na to reagoval, že to nezaznamenal. "Co můžu říct? Nevěděl jsem, že je sprostá". Vévodkyni ze Sussexu ale zároveň popřál vše dobré. "Jsem si jistý, že si povede skvěle," podotkl americký prezident.

V neděli na twitteru ale napsal, že nic takového nikdy neřekl a že si to vymyslela média vydávající falešné zprávy.

Tom Newton-Dunn, který rozhovor vedl, uvedl, že to, zda Trump měl na mysli, že je sprostá sama Meghan, nebo mínil, že byla sprostá vůči němu, by měli posoudit posluchači.

Témata:  Meghan Markleová Donald Trump

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.