Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Eric Trump je v šoku po návštěvě luxusního baru. Servírka udělala nechutnou věc

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Servírka jednoho z luxusních barů v Chicagu byla odeslána na nucenou dovolenou po incidentu s prezidentovým synem Erikem Trumpem, jemuž plivla do tváře. Napsal to ve středu list Chicago Tribune. Prostřední syn šéfa Bílého domu byl v úterý v podniku Aviary na pracovní večeři.

"Byl to prostě nechutný čin osoby, která má očividně emoční problémy," komentoval Eric Trump incident v rozhovoru pro server Breitbart News. Vedení podniku v prohlášení uvedlo, že servírka je za trest na nucené dovolené. "Jedno je jisté: na zákazníky se plivat nemá," komentoval bar chování své zaměstnankyně.

Záležitostí se podle agentury Reuters zabývá chicagská policie a Tajná služba Spojených států, prezidentská ochranka. Žena, jejíž jméno nebylo zveřejněno, byla zadržena, ale Eric Trump prý na postihu netrvá.

Problém v restauraci měla loni i prezidentská mluvčí Sarah Sandersová. Majitel jistého podniku ve Virgínii ji odmítl obsloužit na protest proti výrokům, které hlásá.

Témata:  USA EuroZprávy.cz Eric Trump alkohol

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy