Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Děsivá vražda v Londýně. Ubodána těhotná žena, dítě je v kritickém stavu

Britská policie, ilustrační fotografie
Britská policie, ilustrační fotografie
Foto: Reprofoto ČT

V jižní části Londýna byla ubodána šestadvacetiletá žena, která byla zhruba v osmém měsíci těhotenství. Záchranářům se podařilo přivést dítě na svět. Následně bylo přepraveno do nemocnice a nyní se nachází v kritickém stavu. Informuje o tom dnes server BBC.

Jako podezřelý z vraždy byl zadržen sedmatřicetiletý muž. Detektiv Mick Norman událost označil za "odporný incident".

Jeden ze sousedů uvedl, že je případem "naprosto šokován". "Nic podobného se v této ulici nikdy nestalo. Obvykle je to velmi tichá ulice," prohlásil.

Violence against women has no place in our city, and horrific murders in the home like this show the scale of the problem we face. My heart goes out to this innocent child, and to the mother they have so tragically lost. @MetPoliceUK are investigating - please help if you can. https://t.co/ia8vIuViET

— Sadiq Khan (@SadiqKhan) 29. června 2019

Londýnský starosta Sadiq Khan na svém twitterovém účtu napsal, že jeho "modlitby jsou s tímto nevinným dítětem a s matkou, kterou tak tragicky ztratilo".

Témata:  Londýn vražda Velká Británie policie Velká Británie

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy