reklama

Krystal i její manžela považují Bali za kouzelné snové místo a vracejí se na něj dvakrát ročně. Před dovolenou si vybírala výlety lodí do okolí a narazila na nabídku místní cestovní agentury, která ji zaujala.

Vyhledala si recenze na facebooku a po vlně kladných doporučení se proto rozhodli, že si udělají výlet lodí. To ale ještě nerušila, co je čeká.

Agent, s nímž se na výletě ještě z domova domlouvala, totiž trval na platbě předem. To Krystal odmítla a řekla mu, že se dohodnou poté, co dorazí na Bali.

V hotelu se setkali a ona mu zaplatila 300 dolarů, za což dostala informace ohledně výletu. V plánovaném termínu odjezdu se ale žádný výlet nekonal. Agent totiž vše odvolal.

"Tvrdil, že je špatné počasí a když to opakoval i další dny, žádala jsem, aby mi vrátili peníze. Takto se to táhne už šestý týden a doteď jsem se k nim nedostala," svěřila se médiím žena.

Se svou zkušeností se svěřila na Facebooku a ukázalo se, že není jediná podvedená. Přesně stejný případ se totiž stal její kamarádce a mnoha dalším uživatelům. 

Krystal nyní varuje turisty, aby si na podobné případy dávají pozor. Očividně jsou totiž běžnější, než se zdá. A můžete při nich přijít o více než o několik tisíc korun.