Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Skupina mladíků zapálila regál s pyrotechnikou. Hrozí jim až 20 let vězení

Oheň, ilustrační fotografie
Oheň, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Phoenix - Vyděšení zákazníci museli být evakuování poté, co vzplál celý regál s pyrotechnikou. Nejprve si mysleli, že zaútočil nějaký střelec, ve skutečnosti to ale byli mladíci. Naštěstí se nikomu nestalo nic vážného.

Policie hledá minimálně dva muže, kteří zapálili pyrotechniku v regálu a čekali na řetězovou reakci, která se záhy dostavila. Co hůř, o regál vedle byly hořlavé látky jako plyn do zapalovače, uhlí a propan, naštěstí se oheň nestačil rychle rozšířit a do deseti minut byl uhašen.

Hasiči řekli, že oheň zanechal poškozenou část v okolí regálu od podlahy až ke stropu, navíc širší okolí bylo poškozeno od vody. Několik zaměstnanců mělo problémy s dýcháním, jak se snažili oheň uhasit, informuje server mirror.co.uk.

Dva podezřelí byli zachyceni na kameru a policie už po nich pátrá, za tuto nebezpečnou klukovinu jím hrozí až 20 let ve vězení.

Témata:  pyrotechnika oheň požáry

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy