Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Řidič kamionu usnul při čekání v koloně. Ucpal frekventovanou dálnici

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Jan Zýka, EuroZprávy.cz

Berlín - Při čekání v koloně na německé dálnici A2 ve směru z Hannoveru na Bielefeld usnul řidič kamionu. Způsobil tak ostatním šoférům nemalé potíže.

Velmi frekventovaná dálnice A2 byla zablokovaná už od pondělí, kdy na ní došlo k nehodě dvou kamionů.

Její otevření trvalo dlouho, protože kromě odstranění trosek havarovaných aut museli silničáři také položit nový asfalt.

Zatímco silničáři odstraňovali následky nehody, jeden z řidičů čekajících v koloně aut za volantem usnul. Kvůli němu se dnes ráno na dálnici utvořila nová zácpa, přestože už byla komunikace průjezdná.

Témata:  Německo dálnice kuriozity nákladní doprava

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.