Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Svět může být v klidu. Pokémoni dorazili do Ria před začátkem olympiády

Pokémon GO
Pokémon GO
Foto: Pixabay

Rio de Janeiro – Obě hry toho mají hodně společného, jak olympijské, tak i u mobilní byla dlouho nejistota, jestli vůbec začnou. Pokémon GO už se to povedlo, nyní je to na olympiádě, která oficiálně startuje dnes v noci. Olympionici už nyní kromě medailí, můžou také bojovat o své Pokémony.

Dlouho se spekulovalo o tom, jestli firma Niantic stihne připravit servery v Jižní Americe ještě před začátkem olympiády, nakonec se jím to povedlo, rovnou den před zahajovacím ceremoniálem, jak informuje server Independent.co.uk.

Pokémon GO už tak může oficiálně hrát 30 zemí, včetně České republiky. Zpoždění spuštění způsobil velký zájem o hru, kdy pak nestíhaly servery stovky milionů hráčů.

Jak jsme informovali dříve, mnoho olympioniků si stěžovalo, že nemohou hrát v Brazílii, kde budou několik dalších týdnů žít. Ventilovali svou frustraci na sociálních sítích, takže možná, že i tím přispěli k tomu, že se Pokémon GO spustil dříve.

Témata:  Olympijské hry 2016 Brazílie Pokemon

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy