reklama

"Poslouchal jsem včera na Radiožurnálu rozhovor se zástupcem ochránkyně lidských práv Stanislavem Křečkem, který se snažil vysvětlit, že za změněné situace v Evropě (a potažmo u nás) způsobené militantním islámem bude nezbytné změnit některé zákony, jiné přijmout, více regulovat občanské svobody, atd. Nemyslím si, že je nutné toto komplikované řešení. Stačí prostší: žádné vyznavače islámu k nám prostě nepouštět," napsal na svém webu Macek.

"Musíme bojovat proti nacionalistickým tendencím, vyzval francouzský prezident Hollande státníky 27 států EU po separátním setkání Francie, Německa a Italie. (To by bylo, aby jim do plánů internacionální Evropy kecaly ještě další státy EU!) Není nejvyšší čas, aby kupříkladu Francie přestala užívat nacionální francouzskou vlajku a vyvěšovala jen nadnacionální eurounijní? A francouzský národní symbol Marianne by se mohl změnit třeba na bezejmenného internacionálního homosexuála," glosuje na webu Viditelný Macek.

"Ukrajinská generální prokuratura stíhá dvě desítky ruských představitelů včetně ministra obrany Sergeje Šojgua a nejvyšších velitelů armády. Jsou podezřelí z útoků na národní bezpečnost Ukrajiny. Podle generálního prokurátora se chystají také obvinění prezidenta Vladimira Putina a premiéra Dmitrije Medvěděva. Tak tyhle ukrajinské klauny nepřetrumfne ani Konvička!" píše komentátor.

"Pes má oproti stejně velkému vlku až o 30 % menší hmotnost mozku. Snížení hmotnosti je zapříčiněno dlouhodobým soužitím s člověkem. Změna hmotnosti nastala v důsledku závislosti psa na člověku a zhoršování jeho samostatnosti. To vysvětluje, proč se socialisté všeho druhu snaží učinit občany co nejvíce závislé na přerozdělovacích mechanismech státu - zhoršováním jejich samostatnosti se silně zvyšuje pravděpodobnost, že je občané opět zvolí ke korytům. Jejich největším nebezpečím jsou pak samostatní, na státu nezávislí jedinci - ti jsou vždy první obětí socialistů (viz únor 1948 a další socialistická zvěrstva)," pokračuje ve svých glosách.

"Nevěřícně jsem koukal na billboard právě probíhající předvolební kampaně ODS s názvem „Zjednodušme to!", na kterém stálo „Komunikace s úřady elektronicky a z domova". Spíše bych totiž čekal slib zrušení všech zbytečných a občany obtěžujících procedur, které musejí postoupit při komunikaci s úřady, a ne elektronické smíření se s nimi. Vlastně, co se divím? Po přečtení rozhovoru Reflexu s poradcem předsedy ODS Fialy, panem Klusáčkem, už se vlastně nemusíme u ODS divit ničemu..." hodnotí Macek.

"Nemohu se zbavit silného dojmu, že pan Konvička a jeho estrádní parta jsou tajně placeni z eurounijních peněz, aby předem zdiskreditovali jakoukoliv snahu o racionální a solidní protiislámské hnutí v Česku. Kdyby ovšem Konvička namísto té klauniády věšel trenýrky na Hrad, byl by za umělce a hrdinu..." napsal komentátor.