reklama

"TOP 09 přišla s novým volebním heslem: "Odměna za práci musí být vyšší než dávky". Pokud ovšem tato údajně pravicová strana nechce nařizovat výši mezd v soukromé sféře, mělo by předvolební heslo znít „Dávky musí být nižší, než odměna za práci". A pokud by to neměl být planý slib, v jejich volebním programu by mělo být konkretizováno komu a o kolik se dávky sníží," komenruje Macek.

"Vox populi směrem k Hate Free: Metodou jejich boje proti nenávisti je nasrat kde koho!" píše na svém blogu Viditelný Macek.

Tvrdí také, že Češi jsou smějící se bestie: "Italové postižení zemětřesením mají štěstí. Jsou jim vydávány stany, které uprchlíci odmítli jako nedostatečné," glosuje.

"Neuvěřitelně pozitivní, přínosný, objevný, inspirující a politicky ohromující výsledek jednání německé kancléřky Merkelové v Česku: Evropská Unie potřebuje bezpečí a ekonomickou prosperitu... Samozřejmě, že takto naivní nejsem: přijela postavit premiéra Sobotku do latě, aby se v žádném případě nepodílel na nějakém závazném společném postupu Visegrádské čtyřky proti zájmům Německa," píše dále komentátor.

"Bratři David a Martin Rathovi se soudně přetahují o miliony korun na účtech (včetně zahraničních) svého zemřelého otce Ratmíra Ratha, které na ně ulil z úplatků středočeský hejtman David Rath. Jejda, co jsem to napsal? Omlouvám se, přece se opět nedotknu poctivosti a dobrého jména Davida Ratha! To jsou samozřejmě miliony, které si Rath starší vydělal v zahraničí..." glosuje Macek.