Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Píchejte Clintonové injekce jako Hitlerovi, nesmí skončit. Vyvadil se kandidátce ostře vysmál

Jiří Vyvadil
Jiří Vyvadil
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Bývalý soudce a advokát Jiří Vyvadil se "zastal" kandidátky na prezidentku Spojených států Hillary Clintonové. V komentáři pro EurOZprávy.cz tvrdí, že musí vydržet až do konce za jakoukoliv cenu a svého rivala Donalda Trumpa porazit.

"Že Hillary Clintonová budí dojem chodící mrtvoly či voskové figuríny, která má v sobě natočený program pár vět, které s nepříčetným úsměvem rozdává, pokud zrovna neomdlívá, je obecně známo. Přesto jsem se zděsil, že by mohla být v případě své totální indispozice nahrazena Bidenem či Sandersem," píše advokát.

Podle něj to ale musí být naopak. "Musí se zúčastnit všech televizních debat, i kdyby měla omdlívat, kokrhat v záchvatech krátkodobých epileptických záchvatů, či ztrácet boty či jiné části svého odění. Musí vytrvat do konce voleb, i kdyby ji měli denně jako Hitlerovi píchat povzbuzující injekce. A na závěr musí uzavřít celé to hrůzné období agresivní vojenské dominance Bushe, Clintona, Obamy i sebe sama ukončit svou totální porážkou a vítězstvím onoho sice ukecaného, hodně samolibého, ale ve svých důsledcích mírumilovného a pro svět pokrokového člověka Donalda Trumpa," dodal ironicky Vyvadil.

"Svět vybudovaný pod dominancí USA i Západu po roce 1990 představuje krvavou niť válek či barevných revolucí počínaje Irákem, Afganistánem, humanitárním bombardováním Jugoslávie, Sýrie Egypta či konečně i Ukrajiny musí skončit. Milióny mrtvých, milióny umučených, milióny migrantů a statisíce džihádistických teroristů (na Ukrajině banderovců), to je dědictví zahraniční politiky USA v posledního čtvrtstoletí," píše Vyvadil.

Clintonová podle něj touží po válce, touží rozpoutat konfrontaci s Čínou či Ruskem, touží zapojit do ní Evropu. "A naši Sobotkovci, Špidlovci by se jistě rádi zapojili. Éra Pax Americana 1990 – 2016 se musí stát minulostí. Napomůže-li tomu chatrný zdravotní stav Hillary, pak je to jen v pořádku," uzavřel.

Témata:  Jiří Vyvadil Hillary Clintonová

Aktuálně se děje

8:22

Morawiecki si kopl do EU. V Polsku vzbudila jeho slova pozdvižení

Bývalý polský premiér Mateusz Morawiecki označil Brusel v rozhovoru pro maďarský týdeník Mandiner za hrozbu pro evropskou demokracii. EU podle něj zadržením fondů ovlivnila výsledek polských parlamentních voleb. Představitelé současné polské vlády jej za tyto výroky ostře zkritizovali. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy