reklama

V nové komedii Strašidla se potkává současnost s pohádkovým světem a nadpřirozenými bytostmi. Hejkal Hugo se svojí rodinou žije v poklidu ve starém domě na okraji města, ovšem jen do té doby, dokud pohodu nenaruší vpád úředníka Patočky, který zjistil, že obyvatelé domu dluží za nájemné. Pohádkové bytosti jsou tak nuceny vstoupit do lidského světa, ve kterém se musí nejen naučit žít, ale také vycházet s lidmi. 

V hlavních rolích se objeví Tereza Kostková, Bronislav Kotiš, Jiří Dvořák, Tereza Bebarová, Nelly Řehořová, Petr Nárožný, Matěj Hádek nebo Václav Postránecký. Snímek vstoupil do českých kin 18. srpna a  jeho slavnostní premiéru si nenechala ujít například zpěvačka Lucie Bílá, kterou se Zdeňkem Troškou pojí dlouholeté přátelství.

Lucie se vypravila do CineStar na Andělu, kde na ní čekal celý zástup fotografů, kterým však ochotně pózovala a s chutí odpovídala na otázky přítomných novinářů. Nakonec však Lucie usedla do naplněného sálu a neopomněla si koupit i něco dobrého na zub.

Zdroj: YouTube

O svůj zážitek z premiéry filmu Strašidla se nakonec podělila na kanále YouTube. A jak se Lucii film líbil? „Běžte se na novou pohádku Strašidla podívat. Je to báječné pohlazení, budete nadšení jako já, " chválí Lucie Bílá s úsměvem film.