Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Deset nejlepších koncertů v Česku. Je libo Rihanna nebo třeba Black Sabbath?

Rihanna při koncertu v Baltimore, USA
Rihanna při koncertu v Baltimore, USA
Foto: Rihanna Loud Tour

Liberec - Ačkoliv je před námi teprve letní festivalová sezóna, umělci z celého světa už ohlašují i podzimní rozpisy svého turné. V Praze můžeme čekat například čokoládovou krásku Rihannu, rockery Red Hot Chili Peppers, Nickelback, Bryana Adamse nebo Black Sabbath.

Paul McCarney16. 06. 2016, O2 aréna Praha

Víceméně na den přesně dvanáct let od české koncertní premiéry se do Prahy vrátí bývalý člen legendárních Beatles Paul McCartney. Se svou ustálenou doprovodnou kapelou představí průřez svými hity 16. června v pražské O2 areně v rámci turné nazvaného One on One.

Black Sabbath30. 06. 2016, O2 aréna Praha

Po AC/DC přichází na scénu další vůbec nejočekávanější koncert velikánů v České Republice v čele s Ozzy Osbournem. Koncert to nebude ledajaký - fanoušci budou mít poslední možnost vidět Black Sabbath naživo. Legendární britská heavymetalová kapela totiž v září oznámila, že toto turné jehož první termíny jsou i u nás je jejich poslední.

Rihanna26. 07. 2016, O2 aréna Praha

Krátce po vydání alba ANTI i Rihanna oznámila světové turné napříč celým světem. I do Prahy přijede tato čokoládová kráska představit své nové album ANTi v rámci ANTIWORLD tour 2016.

Red Hot Chili Peppers04. 09. 2016, O2 aréna Praha

Red Hot Chili Peppers se po třech letech od svého posledního pražského koncertu vrací do České republiky. Už 4. září zahrají v O2 areně své největší hity i žhavé novinky z The Getaway, která vyjde v červnu. Fanoušci navíc k lístku dostanou i jejich již zmíněné nejnovější album.

Nickelback18. 09. 2016, O2 aréna Praha

Nickelback jsou připraveni na obrovské turné, které odstartuje v září ve finských Helsinkách. Skupina na podzim vystoupí v třiceti evropských městech včetně Prahy. Stane se tak 18. září, kdy je bude hostit O2 arena. 

Bryan Adams05. 10. 2016, O2 aréna Praha

Kanadská rocková hvězda Bryan Adams v říjnu zavítá do Prahy. Na připravovaném turné kromě zásadních skladeb jeho hudebně bohaté kariéry zazní i písničky z nového alba Get Up! Koncert proběhne 5. října v O2 areně.

Justin Bieber12. 11. 2016, O2 aréna Praha

Další Kanadský zpěvák Justin Bieber slaví v posledních měsících návrat na vrchol popularity. Z jeho nového alba Purpose už vzešlo několik hitů a bývalý teen idol jej představí také na velkém halovém turné. Evropské části turné předchází vyprodané koncerty ve více než šedesáti amerických a kanadských městech. Fanoušci uvidí dynamickou živou show v rámci třiceti evropských zastávek.

Témata:  koncerty Česká republika Praha

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 18:40

Loňská střelba na FF UK významněji zasáhla kolem 9000 lidí

Loňská tragická střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (FF UK) a s ní související události psychicky významněji zasáhly kolem 9000 lidí v Česku. Krizovou intervenci jim poskytovaly stovky odborníků. Ve zprávě o poskytnuté psychosociální pomoci to ve čtvrtek uvedla česká policie.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy