Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Festival Sedmihorské léto v plném proudu: Aneta Langerová přijede do Českého ráje

Aneta Langerová
Aneta Langerová
Foto: 4press.cz

Český ráj - Letní festival Sedmihorské léto letos připravilo jedenáct samostatných akcí. Minulý týden se akce překlopila do své druhé poloviny s úspěšnými koncerty skupiny Jelen a legendární Marty Kubišové. Tento čtvrtek pokračuje koncertem Anety Langerové.

Minulý týden se kapela Jelen představila v exkluzivním koncertě „Pod širým nebem" kromě svých hitů zahrála také zcela nové písně z právě připravovaného alba. Marta Kubišová se svým nezaměnitelným hlasem, kdy zněl jeden hit za druhým, nadchla i rozplakala celé publikum. 

Ve čtvrtek 21. července vystoupí další osobnost, oblíbená zpěvačka Aneta Langerová. Zpěvačka vystoupí za doprovodu kapely a smyčcového tria v rámci turné Na Radosti 2016. Kromě písní z nového stejnojmenného zazpívá také starší skladby. Diváci se budou moci těšit na aongy jako Voda živá, Malá možská víla, Vzpomínka nebo Tráva.

Zdroj: YouTube

„Rozhodli jsme se, že volně navážeme na předchozí rok. Celý koncert se tak ponese v duchu alba Na Radosti, ale v průběhu koncertu se dotkneme i starších písní ze všech předchozích alb. Spojení kapely a smyčcového tria nám dává možnost každou píseň pojmout trochu jinak. Některé písně zpívám pouze za doprovodu smyčců, jinde převažuje zase kapela, poté se smyčcové trio s kapelou spojí a vytvoří takový malý orchestr, jinde se doprovodím sama. Důležité jsou pro mě kontrasty," komentuje svoje vystoupení Aneta Langerová.

Týden po Anetě Langerové pak čeká na diváky další z naplánovaných divadel. Tentokrát situační komedie Rodina je základ státu s Miroslavem Etzlerem v hlavní roli. Sedmihorské léto je pověstné svou úžasnou atmosférou a také velkou pergolou, která celému areálu vévodí a především kryje v případě deště. Program se tedy koná za každého počasí.

Program: 

21. 7. - Aneta Langerová - Na Radosti 201628. 7. - Rodina je základ státu - Miroslav Etzler, Sabina Laurinová, Robert Trsťan a další - divadelní představení4. 8. - Honza Nedvěd - Návrat - 50 let na scéně18. 8. - VYSAVAČ - Bohumil Klepl - One man show28. 8. - Veselá Trojka

Témata:  Aneta Langerová Sedmihorské léto

Aktuálně se děje

1. května 2024 14:50

Rusko oznámilo, že zaútočilo na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy