Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Herci Jolie a Pitt budou rozvod řešit v soukromí, najali si soukromého soudce

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Instagram Angelina Jolie

Los Angeles - Herci Angelina Jolie a Brad Pitt budou řešit rozvod v soukromí a pokusí se držet rodinu pohromadě. Rozvodové řízení bylo svěřeno soukromému soudci.

Herci se soudcem sjednali dohodu, že nebude zveřejňovat žádné soudní dokumenty, aby tak zajistili soukromí svých dětí a rodiny.

Jolie požádala o rozvod po incidentu, při němž údajně Pitt v letadle použil násilí vůči patnáctiletému synovi. Případem se zabýval i Federální úřad pro vyšetřování, který ale dospěl k závěru, že Pitt nebude stíhán.

Na rozvody celebrit často dohlížejí soukromí soudci, jejichž úkolem je utajit detaily o řízení. V případě Jolie a Pita je hlavním tématem péče o šest dětí hereckého páru. Kalifornský soud dává přednost společné péči, ale často se rodiče dohodnou na vlastním řešení. Podle provizorní dohody Jolie o děti pečuje a Pitt má povoleny návštěvy.

Témata:  Angelina Jolie Brad Pitt

Aktuálně se děje

16. května 2024 8:46

Fico je po operaci stabilizovaný, tvrdí úřady. Bojuje o život, píší média

Slovenský premiér Robert Fico je středečním atentátu nadále hospitalizován v nemocnici v v Banské Bystrici. Informace o jeho zdravotním stavu se ale rozcházejí. Televize Markíza dnes ráno uvedla, že je po několikahodinové operaci stále v ohrožení života. Podle prohlášení místopředsedy vlády Tomáše Taraby a státního tajemníka Filipa Kuffy je ale Ficův stav stabilizovaný.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Hráči České republiky slaví po skórování v zápase předkola skupiny A mezi Norskem a Českou republikou na Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF 2024 v Praze (Česká republika, 11. května 2024).

MS v hokeji 2024: Češi dramaticky otočili zápas a porazili norský tým

Druhý těžký zápas ve dvou dnech museli čeští hokejisté sehrát na úvod domácího světového šampionátu. Zatímco páteční duel s Finskem gól ze hry navzdory skvělému hokeji nenabídl a rozhodnout tak musely až samostatné nájezdy, kdy ten rozhodující proměnil kapitán Roman Červenka, v sobotním duelu s Norskem padlo hned devět branek. Tento zápas ale pro Čechy nezačal nejlépe a to i přes to, že Červenka ve svém 200. zápase za národní tým otevřel skóre. Norové totiž ještě v první třetině otočili na 3:1 a Češi se dlouho následně snažili o vyrovnání. To se podařilo v bojovné druhé třetině a až ve třetí třetině se jim podařilo otočit stav zpátky na svou stranu. Zásluhou Stránského, Hájka a Paláta tak nakonec došli k výhře 6:3.