Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Pedofil prodává panenky, vypadají jako děti malé děti

Tokio
Tokio
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Tokio - Japonský pedofil se rozhodl vyrábět hračky pro lidi, které vzrušují malé děti. Jeho panenky, které se vzhledem i velikostí opravdu podobají dětem, zvedly mezi lidmi vlnu odporu. Autor se ale brání, že panenky vyrábí, aby dívky ochránil.

"Jsem umělec," tvrdí o sobě Japonec Shin Takagi. Jeho panenky jsou vzhledem k materiálu, který napodobuje lidskou kůži, příjemné na dotek. Velikostí i tvarem připomínají skutečné děti. Panenky prodává po celém světě japonská firma Trottla.

I když petici proti prodeji panenek podepsalo statisíce lidí, autor si stojí za svým. Takagi v rozhovoru pro časopis Atlantic vysvětlil, že jde o jeho snahu zabránit sexuálnímu zneužívání dětí. "Musíme přijmout, že neexistuje žádný způsob, jak změnit něčí fetiše," řekl. "Nemá cenu žít, pokud musíte potlačovat svoje touhy," dodal. Například Austrálie s dovozem panenek do své země nesouhlasí a ničí zabavené panenky hned na hranicích.

Podle autora si zákazníci panenky nekupují jen k sexuálnímu uspokojení, ti osamocení se o ně starají jako o živé děti. Některé panenky se usmívají, zatímco jiné vypadají uplakaně. "Vyrabíme celou řadu výrazů. Snažíme se plnit různé potřeby klienta," dodal. Odborníci jsou toho názoru, že panenky mohou vyburcovat pedofily k ještě větší agresivitě.

Témata:  pedofílie Japonsko

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy