Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Matka týrala malého chlapce, manžel ji natáčel

Matka týrá malého chlapce, otec si ji natočil
Matka týrá malého chlapce, otec si ji natočil
Foto: YouTube

Bareilly - Muž v indickém Bareilly podezíral manželku, že mlátí jejich syna, do ložnice proto instaloval kameru. Šokující záběry, na kterých žena chlapečka bije, škrtí a třese s ním, teď zveřejnil. Vše také nahlásil policii.

Na internetu se objevilo video, které ukazuje otřesné chování ženy k vlastnímu dítěti. Manžel ji podezíral, že se synem nezachází zrovna s mateřskou péčí a láskou, proto do ložnice instaloval kamery. To, co viděl, ale šokovalo i jeho.

Na záběrech to nejdříve vypadá, že si žena s chlapečkem jen hraje, to se ale rychle změní. Najednou do dítěte vší silou strčí, až upadne na všechny čtyři. Potom chlapečka mlátí a agresivně ho plácá po zádech i zadečku. Dítě také zvedne do vzduchu za krk a třese s ním.

Chlapec zůstává po celou dobu nehybně ležet, což naznačuje, že je na podobné zacházení zvyklý. Jediná chvíle, kdy se žena zastaví, nastane, když si upravuje náramky. Pak ale v bití vlastního syna zase pokračuje.

Zděšený otec podle britského deníku Daily Mirror vše nahlásil policii a dalším úřadům. Jméno muže ani jeho ženy se u videa neobjevilo a rodinu z indického Bareilly zatím neidentifikovali ani policisté.

Témata:  Indie týrané děti děti

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy