Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Útočníci v Paříži přepadli Kim Kardashianovou

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Foto: www.wikipedia.org

Paříž - Útočníci převlečení za policisty přepadli v neděli v Paříži Kim Kardashianovou (35). Americká modelka a podnikatelka přišla o šperky za několik milionů dolarů.

"Je ošklivě otřesená, ale fyzicky v pořádku," uvedla její mluvčí krátce poté, co manžel Kardashianové, rapper Kanye West, náhle přerušil svůj koncert v New Yorku kvůli "naléhavým rodinným důvodům".

Kardashianová navštívila Paříž v rámci týdne módy. "Dva ozbrojení a maskovaní muži" se vloupali do jejího hotelového pokoje a drželi ji na mušce, uvedla mluvčí.

Policejní prefektura potvrdila, že ozbrojení útočníci Kardashianovou oloupili o šperky za několik milionů eur, ale "celková škoda se teprve vyčísluje". Nikdo nebyl zraněn. Přepadení se odehrálo okolo třetí hodiny odpolední.

Výše škody není jedinou nejasností. Podle mluvčí se přepadení odehrálo v hotelu a lupiči byli dva, podle nejmenovaného policisty bylo lupičů pět a zločin se nestal v hotelu, ale v luxusní rezidenci v centru francouzské metropole. Není ani jasné, zda s Kardashianovou byli v době přepadení její tříletá dcera a desetiměsíční syn.

Témata:  Kim Kardashian přepadení Paříž

Aktuálně se děje

1. května 2024 11:00

Austin apeluje na státy, které mají systémy Patriot, aby je daly Ukrajině

Americký ministr obrany Lloyd Austin v úterý na půdě vojenského výboru Kongresu informoval, že apeluje státy, které mají systémy protivzdušné obrany (PVO) Patriot, aby je poslaly Ukrajině. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy