Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Clintonová se cpe narkotiky. Měli bychom před debatou projít drogovým testem, navrhuje Trump

1. Prezidentská debata: Hillary Clinton a Donald Trump
1. Prezidentská debata: Hillary Clinton a Donald Trump
Foto: ABC News

Washington - Republikán Donald Trump na shromáždění v New Hampshire zaútočil na svou soupeřku Hillary Clintonovou. Prý užívá narkotika ve velkém.

"Láduje to do sebe, když zrovna neagituje," prohlásil Trump. Clintonová podle něj mohla být pod vlivem narkotik při jejich zatím poslední televizní debatě v St. Louis. Nebyla podle něj v normálním stavu. Na konci debaty se podle Trumpa sotva pohybovala, málem prý nedošla do auta.

"Sportovci musejí procházet drogovým testem, měli bychom ho před příští debatou podstoupit také. Proč ne?" řekl Trump. Příští, poslední televizní debata čeká oba kandidáty ve středu v Las Vegas.

Trump se tvrdými útoky na svou soupeřku snaží zahladit sérii údajných sexuálních skandálů, které v minulých dvou týdnech vážně poškodily jeho volební kampaň.

Podle posledního výzkumu agentury Reuters a společnosti Ipsos má Clintonová šanci víc než 95 procent, že volby 8. listopadu vyhraje. Demokratka má navrch na Floridě, Severní Karolíně a Coloradu, v Ohiu a Nevadě je výsledek vyrovnaný.

Témata:  Donald Trump Hillary Clintonová

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy