Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump už neví kudy kam? Nazval Clintonovu nechutnou ženskou. Při debatě padla i spousta jiných pikantností

Donald Tump
Donald Tump
Foto: Facebook

Las Vegas - Podle řady médií ve třetí televizní debatě prezidentských kandidátů podala demokratka Hillary Clintonová svůj nejlepší výkon, republikán Donald Trump byl naopak spíše v defenzivě.

Trump na otázku, zda přijme výsledky voleb, pokud prohraje: "Uvidíme, až to přijde. Pak vám to řeknu. Zatím vás budu napínat."

Clintonová v reakci na Trumpovo tvrzení o volebních manipulacích: "Kdykoli si Donald myslí, že se věci nevyvíjejí podle jeho představ, tak tvrdí, že něco je zmanipulováno proti němu... Jednou dokonce začal tweetovat, že ceny Emmy jsou zmanipulované, když ji tři roky v řadě nedostal za svůj televizní program. Je to úsměvné, ale zároveň skutečně znepokojující."

Trump na adresu Clintonové ve chvíli, kdy líčila plánované zvýšení daní pro bohaté a řekla, že se nevyhne ani jí samotné, ani jemu: "Taková nechutná ženská."

Trump poté, co odsoudil hackerské zásahy do předvolební kampaně připisované ruským úřadům: "Neznám (ruského prezidenta Vladimira) Putina, nikdy jsem se s ním nesetkal. Není to můj nejlepší přítel. Ale kdyby USA vycházely s Ruskem, nebylo by to špatné. Vždyť Putin ji (Hillary) Clintonovou) i (Baracka) Obamu přechytračil ve všech krocích."

Clintonová porovnávala politické zkušenosti obou kandidátů: "V den, kdy jsem já seděla v řídící místnosti, odkud jsem monitorovala zásah, při němž byla vykonána spravedlnost na Usámovi bin Ládinovi, on (Trump) právě moderoval (reality show) Celebrity Apprentice."

Trump o menšinách, za jejichž opomíjení bývá kritizován: "Postarám se o černochy a hispánce lépe, než by to ona (Clintonová) zvládla během deseti svých životů."

Témata:  Donald Trump Hillary Clintonová

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy