Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Američan se policii přiznal k sedmi vraždám

Věznice
Věznice
Foto: Pixabay

Washington - Americká policie pravděpodobně odhalila dlouho hledaného hromadného vraha během pátrání po ženě unesené ve státě Jižní Karolína.

Muž, na jehož farmě ji našla spoutanou v kontejneru, se v sobotu přiznal k sedmi vraždám. Jednou z obětí je přítel unesené ženy, uvedla agentura Reuters.

Policie přišla na pětačtyřicetiletého Todda Kohlheppa během dva měsíce trvajícího pátrání po pohřešované partnerské dvojici, které ji přivedlo až na pozemek u města Woodruff na severozápadě Jižní Karolíny.

Třicetiletou ženu, kterou podle vyšetřovatelů únosce znal, objevili policisté v pátek spoutanou uvnitř zamčeného skladovacího boxu. Tělo jejího partnera nalezli později s pomocí pátracích psů ukryté nedaleko.

Zadržený Kohlepp v sobotu policisty dovedl k místu, kde zakopal další dvě těla. Přiznal se rovněž k nevyřešeným vraždám čtyř lidí, k nimž došlo v roce 2003 v jihokarolínské prodejně motocyklů.

"Bůh vyslyšel naše modlitby," řekl šerif místního okresu Spartanburg Chuck Wright na adresu čtyřnásobné vraždy, která 13 let trápila zdejší vyšetřovatele.

Témata:  únos / rukojmí USA

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy