Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Brad Pitt je nevinný, rozhodla FBI

FBI
FBI
Foto: FBI **www.fbi.gov**

Washington - Federální úřad pro vyšetřování (FBI) uzavřel kauzu Brada Pitta, který se údajně v opilosti přestal ovládat před svými dětmi a použil násilí. Americký herec vyšetřován ebude.

"FBI přezkoumal obvinění související s nahlášeným incidentem z letadla, ve kterém cestoval Brad Pitt s dětmi, a nebude pokračovat ve vyšetřování," řekla mluvčí losangeleského FBI Laura Eimillerová.

Začátkem měsíce ukončil vyšetřování incidentu ze 14. září také losangeleský úřad, který se věnuje ochraně dětí a rodin.

Oscarová herečka Angelina Jolie podala žádost o rozvod v září, pět dní po incidentu. Jako důvod uvedla, že jsou mezi nimi neslučitelné rozdíly. Děti zůstanou v péči matky a otec je bude moci jen navštěvovat. Pitt původně žádal o střídavou péči.

Pitt a Jolie jsou biologickými rodiči tří dětí: Shiloh a dvojčat Knoxe a Vivienne. Adoptovali také dva syny Maddoxe z Kambodže a Paxe z Vietnamu a dceru Zaharu z Etiopie.

Témata:  Brad Pitt Angelina Jolie FBI Federální úřad pro vyšetřování (Federal Bureau of Investigation)

Aktuálně se děje

16. května 2024 8:46

Fico je po operaci stabilizovaný, tvrdí úřady. Bojuje o život, píší média

Slovenský premiér Robert Fico je středečním atentátu nadále hospitalizován v nemocnici v v Banské Bystrici. Informace o jeho zdravotním stavu se ale rozcházejí. Televize Markíza dnes ráno uvedla, že je po několikahodinové operaci stále v ohrožení života. Podle prohlášení místopředsedy vlády Tomáše Taraby a státního tajemníka Filipa Kuffy je ale Ficův stav stabilizovaný.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy