Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sestra ministra Borise Johnsona jde do reality show Big Brother

Boris Johnson (autor: Andrew Parsons / i-Images)
Boris Johnson (autor: Andrew Parsons / i-Images)
Foto: Flickr

Londýn - Sestra britského ministra zahraničí se zúčastní reality show Big Brother. Rachel Johnsonová (52), novinářka a matka tří dětí, to v neděli potvrdila listu Mail on Sunday. V nejnovější sérii, která startuje 2. ledna, budou na oslavu stoletého výročí ženského volebního práva vystupovat pouze ženy.

Před nedávnem vystoupil v jiné britské reality show I'm a Celebrity... Get Me Out of Here! (Jsem hvězda - dostaňte mě odtud pryč!) otec Borise a Rachel. Synovi prý o své účasti v pořadu, který se natáčí v australské džungli, Stanley Johnson (77) předem neřekl.

"Jsou Johnsonovi noví Kardashianovi?" zeptal se Rachel Johnsonové podle Mail on Sunday její manžel. Rodinný klan Kardashianových má ve Spojených státech dokonce vlastní show. Johnsonovi jsou součástí britského establishmentu. Stanley Johnson pracoval nějaký čas pro Světovou banku a je vnukem posledního osmanského ministra vnitra.

Rachel se svým o rok starším bratrem v otázce brexitu nesouhlasí a několikrát to řekla i veřejně. Brexit označila za "sebevražedné komando".

Témata:  reality show Velká Británie Boris Johnson

Aktuálně se děje

6. května 2024 18:12

Egyptské úřady: Hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený

Egyptské úřady oznámily, že hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený pro humanitární pomoc a pro průchody civilistů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Ilustrační fotografie.

Vykolejené vozy chce ČD odklidit ve čtvrtek. Vlaky u Klínce nepojedou

České dráhy začnou ve čtvrtek ráno s odstraňováním dvou vozů, které vykolejily minulý týden u středočeského Klínce, informoval dopravce. Vozy budou nakolejeny s pomocí jeřábu a v rámci možností transportovány z místa po kolejích. Na trati mezi Čisovicemi a Měchenicemi tak bude muset být přerušen provoz, zajištěna bude náhradní autobusová doprava.