Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Věra Špinarová je po kolapsu v nemocnici

Věra Špinarová
Věra Špinarová
Foto: Archiv produkce A. Pavlíka

Praha - Ve středu večer došlo během koncertu Věry Špinarové v Čáslavi k jejímu kolapsu. Díky přítomnosti lékařky v sále a bleskovému zásahu záchranářů, jí byla okamžitě poskytnuta první pomoc. Následně po stabilizaci životních funkcí byla Věra Špinarová trasportována vrtulníkem do nemocnice v pražském Motole.

Její stav je v současné době velmi vážný. Je na oddělení JIP, kde je jí poskytnuta naprosto špičková péče. U Špinarové nastala původně zástava srdce.

Podle informací jejího syna pana Adama Pavlíka, který je v kontaktu s lékaři a maminku navštívil, je její stav zatím opravdu velmi vážný. 

„Maminka je momentálně v bezvědomí, ale věříme, že se ten stav zlepší. Prosíme všechny fanoušky, aby na ni mysleli a drželi jí palce. Opravdu to teď moc potřebuje,” požádal syn a producent Adam Pavlík.

Témata:  Věra Špinarová

Aktuálně se děje

18. května 2024 10:24

Odbory odvolaly protest. Fiala je zve k jednacímu stolu

Premiér Petr Fiala (ODS) ocenil reakci odborů, které ve ve světle událostí na Slovensku zrušily plánovaný protivládní protest. Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) to oznámila ve čtvrtek, protestní akce měla proběhnout v úterý 21. května. Důvody pro svolání demonstrace však podle zástupců zaměstnanců trvají. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy