Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Divokej Bill v domovských Úvalech převezme Zlatou desku

Divokej Bill
Divokej Bill
Foto: Facebook

Úvaly - Turné skupiny Divokkej Bill k jejich nejnovější desce Tsunami je téměř u konce. Závěrečný koncert odehraje kapela v domovských Úvalech, kde také převezme Zlatou desku Supraphonu za prodej alba.

Divokej Bill v květnu vydal novinkovou desku Tsunami. Poté se vydala na Divokej Bill Lobkowicz Tour 2017, které se nyní blíží ke konci. Závěrečný koncert turné skupina odehraje v domovských Úvalech, kde také převezme Zlatou desku Supraphonu za prodej alba. Turné čítalo celkem dvacet tři zastávek a dosud koncerty navštívilo téměř šedesát tisíc diváků. Během turné zazněla také věšina písní z alba Tsunami.

„Turné splnilo naše očekávání, hodně jsme si to užili. Bylo fajn hrát před tolika lidmi a vidět naše fanoušky, jak si s námi zpívají písně z nového alba. A že za tak krátkou dobu získalo zlatou desku, je pro nás velké a příjemné překvapení. Samozřejmě máme radost a doufáme, že to s námi přijdete oslavit právě na poslední koncert našeho turné na našem domácím hřišti v Úvalech,“ říká zpěvák Vašek Bláha.

Po skončení turné se kapela chystá točit nový videoklip k písni Jaro, která bude po titulní Tsunami a hitu Kořala již třetím singlem z alba Tsunami. „Na podzim se pak přesuneme ještě na Slovensko, kde odehrajeme koncerty na podporu našeho nového alba. A pak nás čekají přípravy příštího roku, protože to bude jubilejní dvacátý rok naší existence. A to si zaslouží řádnou oslavu,“ dodává Bláha.

Divokej Bill vystoupí 2. září 2017 v Úvalech.

Témata:  skupina Divokej Bill kultura koncerty

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy