Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Růžička skončil ve finále Světové série v pokeru pátý

Poker
Poker
Foto: Pixabay

Las Vegas - Českému hráči pokeru Vojtěchu Růžičkovi v pondělním předposledním finálovém kole WSOP nevyšla zvolená strategie a do dnešního závěrečného klání nejlepší trojice nepostoupil. Skončil na pátém místě.

Z Las Vegas si odváží 1,9 milionu dolarů (téměř 48 milionů korun). S velkým náskokem postoupil z prvního místa Qui Nguyen.

Růžička byl teprve druhým Čechem v historii, který se do Světové série v pokeru (WSOP) probojoval. Do předposledního kola, jež začalo v Las Vegas v pondělí večer (dnes nad ránem SEČ), vstupoval ze třetí příčky. V jedné z her mu však nevyšel pokus o blafování a nezbyl mu dostatek žetonů na další hru.

"Tak tohle opravdu mrzí. Ačkoli, jsem si celkem jistý, že jsem zvolil správnou taktiku. Užil jsem si tu báječnou zkušenost," uvedl na svém twitteru.

Na vítěze, který vystřídá Joea McKeehena, čeká osm milionů dolarů a vysoce ceněný šampionský náramek. Druhý hráč získá 4,66 milionu dolarů.

Témata:  Poker Las Vegas

Aktuálně se děje

5. května 2024 8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy